Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U mjestu Vlasenica u BiH

Igrao se s pištoljem pa zapucao: Pravosudni policajac slučajno ubio čovjeka koji je došao na suđenje

BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP
Pravosudni policajac ubio je u srijedu muškarca na ulazu u sud u mjestu Vlasenica u istočnoj Bosni te je odmah nakon toga uhićen, a lokalni mediji prenose kako je navjerojatnije u pitanju nesretan slučaj.

Glasnogovornik regionalne policijske uprave Miljan Borab potvrdio je kako su policajci intervenirali nakon dojave o pucnjavi u zgradi vlaseničkog suda te kako su nakon toga priveli osobu osumnjičenu za ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra

Pravosudni policajac, identificiran samo kao Mladen D., navodno je pucao na muškarca Milu J. i pritom mu nanio smrtonosne ozljede od kojih je on ubrzo preminuo.

Kako piše portal Klix.ba, Mladen D. počeo je prije manje od tri mjeseca raditi kao sudski policajac. Prema neslužbenim informacijama, u trenutku nesreće igrao se s pištoljem i slučajno ispalio hitac koji je pogodio Milu J.

Prema dostupnim informacijama ustrijeljeni muškarac došao je na suđenje.

U tijeku je istraga kako bi se utvrdile okolnosti događaja. (V.P./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene