BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)

Pravosudni policajac ubio je u srijedu muškarca na ulazu u sud u mjestu Vlasenica u istočnoj Bosni te je odmah nakon toga uhićen, a lokalni mediji prenose kako je navjerojatnije u pitanju nesretan slučaj.


Glasnogovornik regionalne policijske uprave Miljan Borab potvrdio je kako su policajci intervenirali nakon dojave o pucnjavi u zgradi vlaseničkog suda te kako su nakon toga priveli osobu osumnjičenu za ubojstvo.

Vezani članci Mirko Kulić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Osumnjičen za ubojstvo mladića u svom dvorištu: Kako 82-godišnji Mirko već mjesecima izbjegava zatvor? Zatvor, ilustracija (Foto: AFP) Proveo je 39 godina u zatvoru zbog zločina koji nije počinio. Sad će dobiti milijunsku odštetu, ali postavlja se jedno zastrašujuće pitanje...

Pravosudni policajac, identificiran samo kao Mladen D., navodno je pucao na muškarca Milu J. i pritom mu nanio smrtonosne ozljede od kojih je on ubrzo preminuo.

Kako piše portal Klix.ba, Mladen D. počeo je prije manje od tri mjeseca raditi kao sudski policajac. Prema neslužbenim informacijama, u trenutku nesreće igrao se s pištoljem i slučajno ispalio hitac koji je pogodio Milu J.

Prema dostupnim informacijama ustrijeljeni muškarac došao je na suđenje.

U tijeku je istraga kako bi se utvrdile okolnosti događaja. (V.P./Hina)