Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova otkrića

Istraga u Srbiji oko sumnje u napad na Vučića: U garaži pronađeno oružje, TNT, municija...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu istrage o oružju pronađenom nedaleko od obiteljske kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića, u garaži u Novom Beogradu pronađen je ukradeni automobil, hekler i municija.

Automobil pronađen u sklopu istrage ukraden je u Novom Beogradu u siječnju ove godine. U tijeku je očevid kojeg provode pripadnici srpske kriminalističke policije. Pronađeno je dva puta po 200 grama eksploziva TNT, detonator i mobilni telefon za daljinsko aktiviranja eksploziva i pištolj, prenosi B92.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Nešto ranije ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je u vezi sa oružjem u Jajincima saslušano 37 osoba i da se u tom slučaju vide tragovi ozbiljnog profesionalizma.

Kazao je da je tijekom 2012. godine protiv nekog od njih bila vođena istraga jer su bili osumnjičeni za pokušaj ubojstva protiv nekih od pripadnika najviših državnih institucija.

"Radi se inače o ljudima koji su poznati kao izvršitelji teških krivičnih djela ili osumnjičeni za izvršenje teških krivičnih djela", ističe Stefanović.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene