Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budite oprezni

''To se može dogoditi svima'': Ispovijest majke koja je zaboravila dijete u autu na vrućini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji znaju koje su opasnosti ostavljanja djece u automobilu, naročito ako se radi o sasvim maloj djeci. Međutim, čak i imajući to na umu, zaboravljanje djece u vozilu i dalje se događa.

Britta Eberle, majka dvoje djece iz Vermonta, ispričala je kako je slučajno ostavila svoju djevojčicu Adu u automobilu nakon što se cijela obitelj dovezla pred kuću svojih prijatelja.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

''Bili smo jako uzbuđeni kad smo stigli i brzo smo izašli iz auta, pretpostavljajući da se netko sjetio uzeti Adu sa sobom'', napisala je u postu na Facebooku upozoravajući svojim primjerom roditelje koliko je lako zaboraviti dijete.

Malena Ada u autu je plakala 20 minuta dok roditelji nisu shvatili da je nisu iznijeli. Britta priznaje da je imala sreće jer je auto bio parkiran u sigurnoj četvrti i nije bilo vruće pa ni posljedice nisu bile kobne.

''Uvijek smo puno bliže rubu nego što smo toga svjesni'', napisala je Britt. Njezin post nagnao je i druge da u komentarima priznaju svoju pogrešku.

''Ja sam bila spasiteljica sedam godina i posebno sam oprezna u blizini vode. Ali jednom sam na plaži kartala sa svojom obitelji i previše se opustila. Moje četverogodišnje dijete skočilo je u vodu bez rukavica za plivanje i bezuspješno se pokušavalo domoći površine vode. Skočila sam u vodu i spasila je. Nagutala se vode, ali je sve završilo dobro. Prije toga stalno sam osuđivala ''neodgovorne'' roditelje, a odjednom sam i ja postala jedna od njih'', napisala je u komentaru Lacie Smithee.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene