Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jadno dijete

ČUO SE PLAČ Djevojčicu (2) ostavila zaključanu u autu na 80 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčicu koja plače čuli su prolaznici koji najprije nisu znali kako da joj pomognu.

Malenu dvogodišnju djevojčicu iz zaključanog je automobila od smrti možda u posljednji tren spasila policajka koja je čula njezin plač.

Sve se dogodilo u četvrtak poslijepodne na parkingu supermarketa u vrućem New Jerseyu. Prolaznici su na parkiralištu čuli plač koji je dolazio iz parkiranog automobila i bar je dvoje njih pokušalo otvoriti prozor.

Rafael Rodriquez ispričao je za NBC kako je pokušao utješiti djevojčicu:

'Rekao sam joj – nemoj plakati, spasit ćemo te. No, ona je samo plakala, a bila je toliko mokra od znoja i vrućine, kao da ju je netko zalio kantom hladne vode.'

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Lopov provalio u kuću i došao na suludu ideju

Tek kada su došli policajci, uspjeli su razbiti prozor i spasiti djevojčicu. Procijenili su kako je u automobilu sigurno bilo 80 stupnjeva!

No, pravi šok je tek uslijedio jer se uskoro pojavila majka djevojčice s punim kolicima stvari koje je kupila. U tome što je ostavila dijete nije vidjela ništa sporno. Dobila je prijavu za zanemarivanje djeteta, a po malenu je došao otac.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene