Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije preuzeo odgovornost

Pokušaj atentata: Napali premijera dronom s eksplozivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napadu dronom napunjenim eksplozivom na rezidenciju iračkog premijera u takozvanoj Zelenoj zoni u Bagdadu u noći na nedjelju premijer je neozlijeđen, objavio je njegov ured.

Irački premijer Mustafa al Kazimi "nije ozlijeđen" u "pokušaju atentata bespilotnom letjelicom napunjenom eksplozivom" u noći na nedjelju, objavio je njegov ured.

Na meti napada bila je premijerova rezidencija u Zelenoj zoni u Bagdadu, gdje su vladine zgrade i strana veleposlanstva.

"Bespilotnom letjelicom s eksplozivom gađana je rezidencija" Mustafe al Kazimija koji "nije ozlijeđen" u tom "pokušaju atentata", navode njegove službe u priopćenju.

Dva sigurnosna izvora su ranije potvrdila za AFP da je premijerova rezidencija pogođena "raketom" dok su pristaše proiranskih skupina mirno prosvjedovale na ulazu u Zelenu zonu protiv rezultata prijevremenih parlamentarnih izbora održanih 10. listopada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićen osumnjičeni Napao nožem putnike u vlaku, troje ozlijeđenih: ''Nema pokazatelja da je bilo više napadača''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traže veću zaštitu Liječnici i medicinske sestre osuđuju napad na hitnom prijemu KBC-a Zagreb

Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene