Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Francuski ministar vanjskih poslova

'Intervencija u Libiji imala bi negativne posljedice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojna intervencija u Libiji imala bi 'negativne posljedice', izjavio je u Kairu francuski ministar vanjskih poslova Alain Juppe.

'Francuska, ali i njezini partneri, nisu za vojnu intervenciju u Libiji, jer bi ona mogla imati negativne posljedice', rekao je Juppe na konferenciji za novinare. 'U slučaju da sukobi postanu još krvaviji, moramo se pripremiti i reagirati. Zbog toga smo se složili s idejom uvođenja zone zabrane leta nad Libijom', kazao je francuski ministar.

Pročitajte i ovo Intervencija vatrogasaca u Makarskoj - 3 Traži dom FOTO Intervencija koja se rijetko viđa! Sve je počelo pozivom iz lokalne trgovine: "Opasnost je posvuda, pogotovo za ove malene" Ilustracija Tijekom intervencije Policajac vratima službenog automobila slomio prst: Tužio državu, pogledajte koliko je dobio

>> Gadafijeve snage uništavaju sve što im se nađe na putu, pobunjenici potjerani

'Takva intervencija (uvođenje zone zabrane leta) može se realizirati samo uz odobrenje UN-a i uz sudjelovanje Arapske lige i Afričke unije. Pukovnik Gadafi i njegov režim za nas su diskreditirani i trebaju otići', kazao je. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene