Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolji život

MUČNO SVJEDOČANSTVO 'Nemam zraka. Noge me bole. Poželite mi sreću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Abdou Diouf borio se s vjetrom, brojnim kilometrima koje je morao proći pješice, skučenosti prostora u kamionu tijekom odlučnog pokušaju da pronađe bolji život.

Abdou Diouf¸ borio se s vjetrom, dugim putovima koje je prošao pješice u svom odlučnom pokušaju da pronađe bolji život.

Pročitajte i ovo Ilustracija slijepi putnik Letio za SAD bez putovnice, karte i vize pa ga pritvorili: Tvrdio da se ničega ne sjeća, stigla i presuda Ilustracija Povratak u zemlju Sarma na skijanje, skupi parfemi i cigarete za doma: Provjerite što sve smijete, a što ne smijete nositi preko šengenske granice

U seriji objava sa svoje aplikacije za dijeljene fotografija, vodio je dnevnik opasnog putovanja od svog doma u Senegalu do 'zemlje prilika'.

Skrivao se u kamionu, plovio brodom. Abdo za kojeg se vjeruje da je u ranim 20-ima, opisuje svoju potragu za slobodom korak po korak.

POTRESNE SNIMKE OBILAZE SVIJET 'Zar nas zaista želite ubiti?!'

Njegovo putovanje počinje iz doma u Dakaru. Govori o tome kako će mu nedostajati obitelj i objašnjava da im planira pomoći. Nešto više o svojim emocijama piše kasnije.

U jednom trenutku piše kako se osjeća tužno te da nije siguran u putovanje. Pisao je i o najočajnijim trenucima, uključujući skrivanje u kamionu.

'Skriven u kamionu, pokušavam prijeći granicu. Nemam zraka. Noge me bole. Poželite mi sreću', napisao je opisujući fotografiju u kamionu.

Nakon što je potrošio najmanje 1.000 eura, priznaje da više nema novca. Iz posljednjih fotografija jasno je da je s prijateljima stigao u, kako kaže, 'zemlju mogućnosti'.

 

 

 

 

 

 

Priče o ovom imigrantu možete nastaviti pratiti na njegovom instagram profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene