Mjesto gdje su pronađeni Sergej i Julija Skripal (Foto: AFP)
Mjesto gdje su pronađeni Sergej i Julija Skripal (Foto: AFP) Foto: Afp

I drugi je policajac prevezen u bolnicu zbog sumnje na trovanje nakon kemijskog napada 4. ožujka na dvostrukoga ruskog agenta Sergeja Skripala, no njegovi su simptomi manje izraženi nego kod prvog policajca, objavio je u četvrtak Mail Online.


Premijerka Theresa May za incident je prošli tjedan okrivila ruskoga predsjednika Vladimira Putina te je iz ruskog veleposlanstva protjerala 23 diplomata. Na taj je potez odgovorila i službena Moskva.

Vezani članci Aleksej Navaljni (Foto: AFP) Liječnik otkrio da je Navaljnom dijagnosticirana metabolička bolest, ali i što mu je pronađeno na prstima i odjeći Navaljnova supruga i suradnici ispred bolnice u Omsku Pristaše Navaljnog optužile Kremlj za pokušaj ubojstva: "Vlasti sprječavaju njegov transport u Njemačku, ugrožavaju mu život!"

Rusija negira bilo kakvu umiješanost u napad na nekadašnjega ruskog špijuna Sergeja Skripala i njegovu kćer Juliju koji su još uvijek u bolnici u kritičnom stanju nakon što su 4. ožujka pronađeni u besvijesnom stanju na jednoj klupi u britanskome mjestu Salisburyju.

Londonska i Wilshireska policija još nisu komentirale objavu s internetskih stranica Mail Onlinea.

Simptomi na koje se žalio drugi policajac uključuju iritaciju kože. (Hina)