Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog iritacije kože

I drugi policajac u bolnici nakon napada na Skripala

Mjesto gdje su pronađeni Sergej i Julija Skripal (Foto: AFP)
Mjesto gdje su pronađeni Sergej i Julija Skripal (Foto: AFP) Foto: Afp
I drugi je policajac prevezen u bolnicu zbog sumnje na trovanje nakon kemijskog napada 4. ožujka na dvostrukoga ruskog agenta Sergeja Skripala, no njegovi su simptomi manje izraženi nego kod prvog policajca, objavio je u četvrtak Mail Online.

Premijerka Theresa May za incident je prošli tjedan okrivila ruskoga predsjednika Vladimira Putina te je iz ruskog veleposlanstva protjerala 23 diplomata. Na taj je potez odgovorila i službena Moskva.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin scenarij koji nitko ne želi Putin na krilima pobjede: "Svima je jasno da će ovo biti samo jedan korak od trećeg svjetskog rata" Predsjednički izbori u Rusiji Predsjednički izbori FOTO Posljednji je dan izbora u Rusiji, održavaju se i na okupiranim ukrajinskim teritorijima: Oporba pozvala ljude na prosvjed, strahuje se od uhićenja

Rusija negira bilo kakvu umiješanost u napad na nekadašnjega ruskog špijuna Sergeja Skripala i njegovu kćer Juliju koji su još uvijek u bolnici u kritičnom stanju nakon što su 4. ožujka pronađeni u besvijesnom stanju na jednoj klupi u britanskome mjestu Salisburyju.

Londonska i Wilshireska policija još nisu komentirale objavu s internetskih stranica Mail Onlinea.

Simptomi na koje se žalio drugi policajac uključuju iritaciju kože. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene