Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi žele snimku

Kamerom uhvatili gradonačelnika kako puši crack?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rob Ford gradonačelnik je Toronta i u vrlo je neprijateljskim odnosima sa svim medijima tog grada. Reporeteri jednih dnevnih novina sada tvrde kako su vidjeli snimku na kojoj Ford puši crack.

Gradonačelnik Toronta, Rob Ford, često je na meti kritika zbog svog nekonvencionalnog ponašanja, no ovaj put optužbe na njegov račun ozbiljnije su no ikad do sad. Reporteri 'Toronto Stara' tvrde kako im je predočena snimka na kojoj se jasno vidi kako Ford puši crack, prenosi Reuters. 'Kada smo prvo čuli da postoji snimka gradonačelnika kako puši crack pomislili smo da je vjerojatno dosta zrnata i nejasna, no istina je da je snimka vrlo čista, snimljena iPhoneom s udaljenosti od 1,5-2 metra. Muškarac, za kojeg definitivno vjerujemo da je gradonačelnik Ford sjedi na suncu držeći stakleni bong te ga pali upaljačem i puši', rekla je reporterka Robyn Doolittle.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Slika nije dostupna Skandal u velegradu UHVAĆEN NA SNIMCI: Gradonačelnik puši crack, a njegov vozač dila 'travu'?!

Video još nije pušten u javnost pa se ne može sa sigurnošću ni garantirati istinitost optužbi na račun gradonačelnika najvećeg kanadskog grada. Izvori iz Toronto stara tvrde kako su osobe koje su im pokazale video za njega isprva tražile 100.000 dolara što su oni odbili platiti. Te su osobe, tvrde reporteri, članovi kanadskog narko podzemlja.

>> VIDEO 'Časne sestre' pod haljama švercale kokain

Pred Fordovom kućom danas se okupilo mnoštvo novinara kako bi od izmamili komentar na ove medijske napise. 'To nipošto nije istina', kratko je rekao Ford prije no što se odvezao u svom terencu. Njegova odvjetnica rekla je kako im je trenutno prioritet pronaći tu snimku kako bi se provjerila njena autentičnost.

Inače, Rob Ford i njegov brat Doug, gradski vijećnik, imaju vrlo neprijateljski odnos s torontskim medijima, a posebno Toronto Starom čiji su reporteri izašli s ovom pričom.

Recimo još i da neki tabloidi otvoreno prikupljaju sredstva kako bi od vlasnika otkupili snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene