Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijevale krokodilske suze

VIDEO 'Časne sestre' pod haljama švercale kokain

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri djevojke su završile iza rešetaka nakon što su uhićene na kolumbijskom otoku San Andres. Ulovili su ih prerušene u časne sestre, a ispod redovničkih su im halja pronašli oveću pošiljku kokaina.

Kolumbijska je policija na karipskom otoku San Andresu uhitila tri žene odjevene u časne sestre, koje su ispod svojih halja sakrile ukupno šest kilograma kokaina. Čim su sletjele avionom iz Bogote policajcima su bile sumnjive.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Razotkrivena distribucija i proizvodnja droge na riječkom i karlovačkom području - 1 registrirao i tvrtku za distribuciju FOTO Ogroman ulov! Policija pronašla stotine kilograma industrijske konoplje

Šef lokalne policije Oscar Davila kaže da su izgledale jako nervozno a i da su im redovničke halje bile nekako čudne. Odmah su ih odlučili detaljno pretražiti te su imali što vidjeti. Svaka je oko nogu imala omotane pakete od oko dva kilograma droge.

>> Kontroverzni britanski znanstvenik tvrdi: 'Za financijsku krizu su krivi bankari na kokainu'

'Otkrili smo tri osobe za koje se odmah moglo vidjeti da nisu religiozne i da nisu redovnice. Dapače, iskoristile su odjeću kako bi pokušale prokrijumčariti šest kilograma kokaina', objasnio je Davila, čiji su službenici upravo objavili i snimke triju lažnih časnih sestara.

Strpali su ih u zatvor gdje će čekati suđenje, a ni krokodilske suze koje su prilikom uhićenja počele lijevati, jadajući se policajcima o svojim teškim životima, nisu im bile od pomoći.

Inače, otok San Andres je jedna od glavnih točaka na ruti latinoameričkih narkotrafikanata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene