Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohitali u pomoć

Ženu napao morski pas: U kritičnom je stanju, policija još sve istražuje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je ženu na havajskom otočju napao morski pas, hitno je prebačena u bolnicu, ali je i dalje u kritičnom stanju.

Jedna 51-godišnja žena iz Francuske u kritičnom je stanju nakon što ju je u subotu ugrizao morski pas na havajskom otoku Mauiju, izvijestila je policija.

Žena je navodno viđena kako pliva ili roni oko 12 metara od obale prije nego što se dogodio ovaj stravičan događaj u zaljevu, navodi se u policijskom priopćenju, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija star 80 milijuna godina VIDEO Zastrašujući prizor: Kamere snimile jezivog prapovijesnog pretka morskog psa

Pročitajte i ovo Adam Walker s dupinima u dobrom društvu VIDEO Nevjerojatni prizori: Velika bijela psina napala muškarca, spasilo ga jato dupina

Pročitajte i ovo Ilustracija tik do obale VIDEO Dva morska psa u plićaku, dijete panično vikalo: "Mama, izađi iz mora!"

Nakon brze intervencije odvezena je u Memorijalni medicinski centar Maui na liječenje, navodi se u priopćenju. Policija još istražuje incident.
Okrug Maui zatvorio je tri dijela na plaži North Shore nakon incidenta s morskim psom u subotu poslijepodne.

Kako se navodi u priopćenju za javnost Baldwin Beach Park, Lower Paia Beach Park i Kuau Bay Beach Park trebali bi se ponovo otvoriti u 7 sati u ponedjeljak, 5. rujna, na Praznik rada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene