Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Marseilleu

FOTO/VIDEO Stravični prizori na Uskrs: Urušila se zgrada, požar otežava potragu za živima. "Psi ne mogu izdržati vrućinu"

Aktualno Galerija Urušila se zgrada u Marseilleu - 2 Urušila se zgrada u Marseilleu - 2 Foto: Afp Urušila se zgrada u Marseilleu - 4 Urušila se zgrada u Marseilleu - 4 Foto: Afp Urušila se zgrada u Marseilleu - 3 Urušila se zgrada u Marseilleu - 3 Foto: Afp Urušila se zgrada u Marseilleu - 5 Urušila se zgrada u Marseilleu - 5 Foto: Afp +0 Urušila se zgrada u Marseilleu - 1 Galerija 1/5 >>
U urušavanju zgrade u južnoj Francuskoj ozlijeđeno je najmanje šest osoba, no strahuje se da bi moglo biti mrtvih ispod ruševina. Požar koji je izbio otežava potragu.

Najmanje šest osoba ozlijeđeno je u urušavanju četverokatnice u  Marseilleu u Francuskoj 40 minuta iza ponoći. Zgradu je zahvatio požar koji otežava potragu za nestalima ispod ruševina. 

Gradonačelnik Marseillea Benoit Payan rekao je da su u urušavanju  oštećeni dijelovi dviju okolnih zgrada.

"Vatrogasci iz minute u minutu procjenjuju kako najbolje ugasiti ovaj požar jer unutra potencijalno unutar ima živih ljudi", rekao je Payan.

Pročitajte i ovo Urušavanje zgrade Tragedija u Dohi VIDEO Stravični prizori urušavanja zgrade: Jedna je osoba poginula, traga se za preživjelima

"Moramo biti spremni da imamo žrtve u ovoj strašnoj tragediji," dodao je. 

Ulice oko srušene zgrade bile su ograđene i zagušene prašinom. Vidjeli su se vatrogasci kako se pokušavaju probiti kroz ostatke zgrade.

"Pokušavamo ubrzati akciju spašavanja, ali psi ne mogu izdržati ovakvu temperaturu i vrućinu", rekao je zapovjednik vatrogasaca. 

Sumnja se da je uzrok urušavanja eksplozija plina. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene