Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više sreće drugi put

FOTO/VIDEO Ma koga ja to vidim? Pokušao pobjeći iz Ukrajine pa se zatrpao igračkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ukrajinskoj granici straža je uočila muškarca skrivenog među dječjim igračkama. Sa ženom i djecom je pokušao ilegalno izaći iz zemlje.

Žena s dvoje djece je pokušala automobilom prijeći ukrajinsku granicu. Na graničnom prelazu Rosošani između Ukrajine i Moldavije ukrajinski vojnici su odlučili provjeriti što još ima u automobilu. 

Pažnju im je privukla gomila stvari i igračaka na zadnjem sjedalu te kutija u kojoj su također trebale biti igračke.

No, sumnjičavi vojnici su odlučili zaviriti u kutiju i nemalo se iznenadili kad su u njoj zatekli sklupčanog muškarca zatrpanog dječjim igračkama. Nesretni Ukrajinac je, naime, na taj način odlučio pobjeći iz zemlje.  

Pripadnici Službe ukrajinske državne granične straže Černovačke oblasti na svojem službenom profilu na Twitteru objavili su fotografije zaustavljenog muškarca.

Pročitajte i ovo Tomislav Marević i Nina Mia Čikeš 6700 ljudi iz Ukrajine Inicijativa koja pomaže oko koordinacije izbjeglicama u Hrvatskoj: ''Apeliramo na solidarnost''

Pojavio se i video na kojem se vidi zatrpani muškarac u kutiji s igračkama.

Pročitajte i ovo Pijanist na granici BIJEG OD RATNIH STRAHOTA Umjesto pucnjeva i bombi zvuk glasovira kao dobrodošlica ukrajinskim izbjeglicama na granici: Muzika kao lijek i utjeha

Podsjetimo, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski zabranio je muškarcima u dobi od 18 do 60 godina da napuste zemlju.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene