Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Ukrajine

Novinarima zapela za oko ova fotografija premijera...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsenij Jatsenjuk ostavlja dobar dojam na Ukrajince. U Bruxelles putuje, ne na visokoj nozi, već običnim komercijalnim letom po regularnoj cijeni.

Novoizabrani premjer Ukrajine Arsenij Jatsenjuk i jedan od vođa prosvjeda na Kijevskom glavnom trgu Majdanu, viđen je na kijevskom aerodromu kako se ukrcava na let za Bruxelles. Vijest ne bi bila značajna da Jatsenjuk nije ušao u regularni putnički zrakoplov s kartom za ekonomsku klasu.

Pročitajte i ovo Poljski borbeni avioni dramatična situacija Borbene avione podigli Poljska i NATO: Veliki ruski napad na Ukrajinu, odjekuju eksplozije i uz granicu Snimka iz Bahmuta objavljena na Twitteru Borba za svaki metar Desetomjesečna bitka za grad: Ukrajina tvrdi da je potisnula ruske snage s nekih položaja u Bahmutu

FOTO Pogledajte kako žive trojica kandidata za budućeg ukrajinskog predsjednika

Portal English Russia piše kako Jatsenjuk vjerojatno nije u Bruxelles išao privatno, već na pregovore s predstavnicima EU. Ukrajinci su možda eto napokon dobili predstavnika samog vrha vlasti, koji i dalje preferira putovati kao i svi drugi građani na posao. Taman to bilo i na drugom kraju Europe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene