Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznimno opasno

FOTO "Gdje su roditelji?! Treba im zauvijek zabraniti pristup": Pojavila se fotografija dvoje djece na kruzeru koja ledi krv u žilama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Fotografija dvoje djece koja su sjedila na ogradi balkona kruzera ovih je dana postala viralna, a ljudi na društvenim mrežama sada pozivaju operatere da zauvijek zabrane roditeljima te djece pristup na kruzere.

Fotografija, koju je blog Carnival Cruise Line Miami objavio na Facebooku 25. srpnja, prikazuje dvoje djece kako sjede na ogradi balkona kruzera.

"Gdje su roditelji?" Carnival Cruise Line Miami Blog napisao je u objavi, a fotografiju je snimila osoba po imenu Liz Pride.

Pročitajte i ovo Poplave u Sloveniji - 1 borba za život VIDEO Dramatična snimka spašavanja žene iz automobila koji nosi bujica: "Bili smo u šoku, vikala je upomoć!"

Organizator krstarenja nije službeno identificiran, no nekoliko je korisnika komentiralo objavu na Facebooku te otkrilo da se incident dogodio na brodu Royal Caribbeana. Pride, koji je snimio fotografiju, također je u komentaru rekao da brod prikazan na fotografiji pripada Royal Caribbeanu. 

Royal Caribbean je za Insider odbio potvrditi da je brod na fotografiji dio njihove flote.

Glasnogovornik Royal Caribbeana rekao je Insideru u izjavi: "Sigurnost naših gostiju i posade naš je najveći prioritet u Royal Caribbean Internationalu. Kako bismo osigurali sigurnost svih na brodu, imamo politiku ponašanja gostiju koje se svi gosti moraju pridržavati. Sva kršenja ovih pravila shvaćamo vrlo ozbiljno".

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3 Mještani šute "Možda je Božja kazna!": Policija ispituje što se dogodilo s kućom ubojice iz Mladenovca

Pročitajte i ovo Poplave u Sloveniji - 2 poplavljeni dijelovi zemlje FOTO Pogledajte apokaliptične prizore iz Slovenije: Izvanredno je stanje, odjekuju sirene za opću opasnost!

Deseci korisnika na Facebooku pozvali su operatere da roditeljima djece zabrane krstarenje jer su im dopustili da sjede na balkonskim ogradama.

Nije prvi put da su putnici uhvaćeni u nedoličnom ponašanju na balkonima kruzera. U svibnju je objavljen video u kojem se vidi čovjek kako se penje između balkona na brodu za krstarenje Carnival.

Pravila ponašanja gostiju Royal Caribbeana kažu: "Nije dopušteno sjedenje, stajanje, ležanje ili penjanje na ili preko bilo koje vanjske ili unutarnje ograde ili druge zaštitne barijere, ili diranje brodske opreme, objekata ili sustava dizajniranog za sigurnost gostiju."

Kršenje pravila može rezultirati izbacivanjem s broda u sljedećoj luci. U prijašnjim sličnim incidentima gosti ne samo da su bili izbačeni s broda, već im je doživotno zabranjen pristup kruzeru. Žena koja je 2019. stala na ogradu balkona dobila je doživotnu zabranu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene