Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani šute

"Možda je Božja kazna!": Policija ispituje što se dogodilo s kućom ubojice iz Mladenovca

Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3
Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3 Foto: Tom Dubravac/Cropix
Kuća u kojoj je živio Uroš Blažić, ubojica iz Mladenovca, u potpunosti je izgorjela u požaru točno tri mjeseca nakon masakra.

Uzrok požara za sada nije poznat, policija ispituje cijeli slučaj, a u javnosti su se odmah pojavile spekulacije da je požar podmetnut.

Uroš Blažić ubio je devetero mladih u Duboni i Malom Orašju, a nakon njegova uhićenja policajci su opkolili kuću te je pretresali satima. Pronađen je cijeli arsenal oružja - od velike količine municije do oružja te je sve zaplijenjeno.

Tri mjeseca nakon stravičnog zločina od kuće u kojoj je živio ubojica ostali su samo zidovi. Krov je u potpunosti izgorio, vatra se brzo proširila, a kuća je u potpunosti uništena. U toj kući od uhićenja nitko nije živio. Jedino ju je obilazila majka Uroša Blažića.

Pročitajte i ovo Poplave u Sloveniji Stanje se polako smiruje FOTO/VIDEO Poplave prouzročile najveću štetu u povijesti Slovenije: Poplavni val tijekom noći dolazi u Hrvatsku

Javno tužiteljstvo u Mladenovcu naložilo je da se ispita uzrok požara, a mještani govore da nije baš slučajnost što je kuća izgorjela baš uoči tri mjeseca od masakra, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otrovala se vodom Umrla nakon što je u kratkom vremenu popila gotovo dvije litre vode: "Osjećala je kao da joj ništa ne može utažiti žeđ"

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu iz minute u minutu VIDEO Novi val nevremena stigao u Hrvatsku, nebo paraju munje. Vrijeme je opasno u cijeloj zemlji

Iako stanovnici ne znaju šta je izazvalo požar, kažu da je to "možda Božja kazna, a možda je i Blažićeva majka zaboravila nešto isključiti". Mještani sela Dubona i Malo Orašje u svakom slučaju ogorčeni su na cijelu obitelj i žele da oni napuste selo.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene