Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Pragu

FOTO Autom na mostu pokosio pješake, svi popadali u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna prometna nesreća dogodila se večeras na Mánesovom mostu u Pragu. Vozač je autom naletio na dvoje slučajnih prolaznika, koji su oboje pali u Vltavu. Jedan je muškarac pronađen, dok je drugu osobu rijeka odnijela tko zna gdje.

Mirno predvečerje u glavnom češkom gradu Pragu omela je zapanjujuća prometna nesreća na Mánesovom mostu. Vozač (67) osobnog automobila, kojemu je navodno pozlilo, zaletio se na dvoje pješaka, koji su od siline udara odbačeni preko ograde  te su pali u Vltavu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Prometna nesreća tunel Pećine Dvoje poginulih Policija objavila strašne detalje prometne nesreće u Rijeci: Skrivio ju je pijani 19-godišnjak

Vozač i suvozač u teško oštećenom automobilu su ozlijeđeni, a za slučajnim je prolaznicima pokrenuta opsežna potraga, u koju su uključeni ronioci i helikopter s termovizijskom kamerom.

>> VIDEO Pala na tračnice metroa i preživjela dva naleta vlaka

Kako javlja tn.cz, jedan je 40-godišnjak ubrzo uočen nekoliko stotina metara nizvodno te su ga ronioci uspjeli izvući. Bio je u iznimno teškom stanju te su ga na licu mjesta morali oživljavati, a zatim su ga ambulantnim vozilom prebacili u najbližu bolnicu.

Potraga za drugom osobom se nastavlja. Otežava je mrak, ali i Vltavine snažne struje, zbog kojih ronioci nisu u stanju krenuti u detaljniju pretragu, već se ponajviše oslanjaju na termovizijsku kameru na helikopteru, koji neprekidno nadlijeće rijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene