Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema mjeru

Brazilka izazvala zgražanja sexy poziranjem na mjestima koja je poharala 'Sandy'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki ljudi jednostavno nemaju osjećaj da se dogodilo nešto strašno ili tragično. Primjer takve osobe je i brazilski model 30-godišnja Nana Gouvea, koja je pozirala na mjestima koja je poharala superoluja Sandy te izazvala bijes javnosti.

Gouvea je svoje fotografije poziranja pored uništenih automobila, porušenih stabala i pustih ulica objavila na Facebooku, a napravio ih je njezin suprug Carlos Keyes.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lijep kao slika Tisuće pale na te plave zavodljive oči: Trgovac čajevima (18) preko noći postao maneken Slika nije dostupna Novo širenje ponude Bentley potvrdio razvoj manjeg SUV-a i novog sportskog automobila

>> Broj žrtava oluje Sandy i dalje raste, došao do 82

Nije dugo trebalo da stignu i prve reakcije i zgražanja. 'Pomutnja koja je ostala nakon razorne prirodne katastrofe sjajna je prilika za izaći i isprobati nove poze, kuteve i garderobu, koju inače ne bi nosili', narugao se Gawker brazilskom modelu, a prenosi Daily Mail.

'Vrijeme je to za osvrt na sebe i preispitivanje osobnog stila. isto tako, to je pravo vrijeme za gaziti preko pustih automobila i stvari', nastavio je s cinizmom Gawker.

Korisnici Facebooka atraktivnoj Brazilki nisu ostali dužni pa su napravili i stranicu posvećenu njezinom poziranju na mjestima katastrofa, koju su ispunili i maštovitim fotomontažama.

Gouvea je za španjolski magazin EGO rekla kako je oluja zbližila nju i njezinog supruga. 'Većinu vremena proveli smo u krevetu', rekla je Gouvea.

Dok je superoluja Sandy za Brazilku bila vrijeme zbližavanja sa suprugom, za oči svjetske javnosti to je bila velika prirodna katastrofa u kojoj su živote izgubile najmanje 82 osobe, dok su deseci milijuna ostali bez struje.

U priloženoj galeriji možete vidjeti kako je Gouvea doživjela trag uništenja koji je 'Sandy' ostavila iza sebe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene