Vrlo brzo se pokazalo da im nošenje grudnjaka stvara probleme u običnim, svakodnevnim aktivnostima.


Grudnjaci - vjerojatno prva stvar koju žena obuče ujutro, ali i prva koju jedva čeka skinuti dok se vrati kući! BuzzFeed je odlučio napraviti zanimljiv eksperiment gdje je s volonterima istražio kako se muškarci snalaze i reagiraju kada tjedan dana 'moraju' nositi grudnjak.

Vezani članci Skinule grudnjake (Foto: Instagram) Imaju pune ruke posla, teško im je obuzdati grudi bez grudnjaka Bez grudnjaka (Foto: thechive.com) Prosvjeduju protiv nošenja grudnjaka i u tome ih svi podržavaju

'Procedura' je bila jednostavna - najprije su morali odabrati prikladnu veličinu, a zatim tjedan dana dokumentirati 'kako im ide'. Iako su svi na početku bili dobro raspoloženi, vrlo brzo se pokazalo da im nošenje grudnjaka stvara probleme u običnim, svakodnevnim aktivnostima.

Nekima je tako smetala žica u grudnjaku, nekima je ovaj odjevni predmet smetao tijekom vožnje, a drugi pak nisu znali kako se 'to uopće pere'?

Na kraju ovog eksperimenta BuzzFeed je dobio najmanje dva rezultata: prvi je taj što su 'ispitanici' itekako izgradili poštovanje prema ženama, a drugi je ovaj urnebesni video cijele priče.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook