Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijeka Bregava

Užas u susjedstvu: Dvojica mladića nestali u nabujaloj rijeci, spasioci nisu mogli zaroniti za njima

Rijeka Bregava - Ilustracija
Rijeka Bregava - Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Dvojica mladića nestala su u Hercegovini nakon što je njihovo vozilo završilo u nabujaloj rijeci Bregavi, a opasnost od visokog vodostaja otežava potragu spasiocima.

Dvojica mladića nestala su sinoć nedaleko Stoca u Hercegovini, a spasioci nisu mogli zaroniti za njima zbog opasnosti od nabujale rijeke Bregave na mjestu gdje su pronađeni dijelovi vozila u kojemu su mladići bili.

Nestanak dvojice 20-godišnjaka nešto iza ponoći policiji je prijavila majka jednog od nestalih, dok je otac drugoga mladića naveo kako im je dao vozilo s kojim su trebali otići u naselje Vidovo Polje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Što učiniti u slučaju hitnih intervencija u stanu, a podstanar ste? Na što imate pravo ako vam se pokvari kućanski uređaj?

Nakon opsežne pretrage policije i pripadnika drugih službi traganja pronađeni su tragovi kočenja, a na obali rijeke Bregave i dijelovi vozila, koje se survalo u nabujalu rijeku u mjestu Pitića Brijeg na ulazu u grad Stolac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Jutros su na tu lokaciju stigli pripadnici brojnih službi. Procijenjeno kako ronioci ne mogu krenuti u potragu za mladićima zbog visokog vodostaja rijeke Bregave.

Istragu cijeloga slučaja provodi dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene