Velike poplave u Kini ostavile su za sobom ruševne kuće i zgrade te ljude zatočene u njima bez struje i vode. Iz jedne od njih stiže dramatična snimka spašavanja bebe stare tri mjeseca čija je majka, koja je sudjelovala u spašavanju, nažalost na kraju preminula.

Galerija


Iz Kine stiže dramatična snimka spašavanja bebe stare tri mjeseca.
Dijete je izvučeno iz ruševina zgrade, koja je uništena u nezapamćenim poplavama. U ruševinama je bila 24 sata, ali nije ozlijeđena.

Vezani članci Jan Hecker i Angela Merkel Njemački veleposlanik u Kini umro dva tjedna nakon stupanja na dužnost: "Prošlog tjedna činio se sretno i dobro" Pisanje testa Imaju dobar razlog: Zabranili su sve ispite za učenike od 6 i 7 godina

Majka je pomogla u spašavanju, ali na žalost nije dočekala vlastito izvlačenje. U drugom dijelu grada Zheng-Zhou, evakuirani su deseci ljudi koji su tri dana bili zatočeni u stanovima bez struje, vode i hrane.

"Bojimo se i brinemo da neće biti hrane i vode, jer nismo imali kontakt ni sa kim izvana. Obitelj i rođaci ne mogu nas kontaktirati, sigurno su zabrinuti, a i mi smo uznemireni. Strahujemo da će biti još velikih poplava'', kazala je evakuirana Yang Yanling.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr