Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijena - sitnica!

Trump predstavio liniju tenisica dan nakon što je kažnjen s 355 milijuna dolara

Donald Trump predstavio je svoje brendirane zlatne tenisice na Sneaker Conu u Philadelphiji.

Nekadašnji američki predsjednik Donald Trump predstavio je novu liniju tenisica dan nakon što ga je njujorški sudac kaznio.

Sud u New Yorku Trumpa je kaznio gotovo s 355 milijuna dolara u građanskom postupku za prijevaru.

Bivši predsjednik jučer je na Sneaker Conu u Philadelphiji predstavio svoj novi model tenisica nazvan "Never surrender high-top senaker" (Nikad predaja, visoke tenisice).

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede ovo je teško čitati Ministrica obrisala poruku! Vučković napala oporbu zbog Zakona o jeziku pa joj građani počeli lektorirati objavu

Dok se obraćao okupljenima, na podiju je izložio par tenisica zlatne boje, koje je na svojoj novoj web-stranici reklamirao po cijeni od 399 dolara.

"Ovo je nešto o čemu pričam 12, 13 godina i mislim da će to biti veliki uspjeh", rekao je Trump, koji je sve bliže republikanskoj predsjedničkoj nominaciji za ovogodišnje izbore i revanšu s aktualnim predsjednikom Joeom Bidenom, navodi CNN.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Crnoj Gori Teška prometna nesreća FOTO Pogledajte strašne prizore iz Crne Gore: Poginule tri mlade osobe, dvije teško ozlijeđene

Bivši predsjednik također nudi dvije verzije tenisica s oznakama "T" i "45" sa strane, po cijeni od 199 dolara, kako stoji na web-stranici. T očito simbolizira ime Trump, koje je poznato zbog njegovih građevina, dok 45 ima veze s njegovim predsjedničkim mandatom.

Naime, Trump je u Bijeloj kući naslijedio Baracka Obamu i tako postao 45. američki predsjednik. Također, dostupni su i njegovi parfemi i kolonjska voda po cijeni od 99 dolara.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex Rimac i dalje radi u DORH-u Procurile nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: "Kako neću popi*diti, otvorila sam ti prostor kao nikome. Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja"

Prema informacijama na internetskoj stranici, proizvodi su "zaštitni znakovi CIC Ventures LLC. Trump tenisice nisu dizajnirane, proizvedene, distribuirane ili prodane od strane Donalda J. Trumpa, The Trump Organization ili bilo kojeg od njihovih povezanih društava ili principala. 45Footwear, LLC koristi Trumpovo ime, sliku i lik prema licencnom ugovoru".

Na internetskim stranicama trgovine objavljeno je da su do sinoć prodane sve tenisice ovog modela, ukupno 1000 pari, koliko ih je bilo dostupno u trgovini Sneaker Con u Philadelphiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene