Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bivši gradonačelnik new yorka

Donald Trump objavio da njegov odvjetnik Giuliani ima koronavirus: "Brzo ozdravi, Rudy"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Donalda Trumpa i bivši gradonačelnik New Yorka pozitivan je na koronavirus. Objavio je to Trump na Twitteru u nedjelju.

"Brzo ozdravi Rudy, nastavit ćemo", poručio mu je američki predsjednik koji tužbama pokušava osporiti rezultate predsjedničkih izbora na kojima je većinu glasova dobio Joe Biden.

U objavi na društvenoj mreži Trump, koji trivijalizira pandemiju, je napisao da je Giuliani "najbolji gradonačelnik New Yorka koji je neumorno radio na razotrivanju najkorumpiranijih izbora u povijesti potizivan na kineski virus".

 

 

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON GUBITKA IZBORA Donald Trump otvoreno spominje kandidaturu na predsjedničkim izborima 2024. godine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekao državni odvjetnik SAD: ministarstvo pravosuđa nije pronašlo dokaze o ozbiljnoj izbornoj prijevari

Giuliani je često u javnosti bez maske, a i sam Donald Trump prebolio je COVID u listopadu kad je završio i u bolnici na tri dana.

SAD se već nekoliko tjedana bori s naglim porastom broja zaraženih i zdravstvene vlasti očekuju novo širenje epidemije nakon prošlotjednog Dana zahvalnosti kada su mnogi Amerikanci putovali unatoč pozivima da ostanu kod kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene