Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni skupovi

Trump se izruguje Bidenu: "Mucao je cijelo vrijeme"

Aktualno Galerija Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 1 Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 2 Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 3 Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 3 Foto: DNEVNIK.hr Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 4 Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vrhovni sud odlučuje o Trumpovoj kandidaturi - 5 Galerija 1/5 >>
Nastavljaju se prepirke između bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i trenutnog predsjednika Joea Bidena.

Američki Vrhovni sud je objavio da će razmotriti žalbu odvjetnika bivšeg predsjednika Donalda Trumpa na odluku kojom mu je u Coloradu onemogućena kandidatura na sljedećim predsjedničkim izborima. Ročište će biti sljedeći mjesec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija reagirala na vrijeme Pedofil (64) porukama pokušao namamiti 14-godišnjakinju: Predlagao da se nađu

Vrhovni sud Colorada zaključio je da je Trump prekršio Ustav zbog umiješanosti u pobunu i upada svojih pristaša u Kongres nakon poraza na izborima 2020. godine. Obilježavajući godišnjicu upada, predsjednik Joe Biden je oštro kritizirao Trumpa, a on je uzvratio na predizbornom skupu.

"Pokvareni Joe uprizoruje svoj patetični predizborni skup kojim širi strah danas u Pennsylvaniji. Jeste li ga vidjeli? Mucao je cijelo vrijeme. On je prijetnja demokraciji. Oni su vlast pretvorili u oružje, a on kaže da sam ja prijetnja demokraciji. On je prijetnja de-de-demokraciji", rekao je Trump.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Nedjelje razdora Puljak oštro odgovorio Plenkoviću: "Znate li vi koja je sedma Božja zapovijed?"

"Kampanja Donalda Trumpa je o njemu. Nije o Americi, nije o vama. Kampanja Donalda Trumpa je opsjednuta prošlošću, ne budućnošću. On je spreman žrtvovati našu demokraciju kako bi se dokopao vlasti", istaknuo je Biden.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene