Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAT NIJE OPCIJA

Dodik oštro uzvratio: "Izetbegović pokušava obmanuti da je Srbija ratovala u BiH"

Milorad Dodik
Milorad Dodik Foto: DNEVNIK.hr
"Nekadašnji lider Bošnjaka Alija Izetbegović žrtvovao je mir za muslimansku državu koju nije dobio, jer su Srbi, kao autohton narod na ovim prostorima, uspjeli obraniti svoje kuće i imanja", izjavio je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Predsjednik SDA Bakir Izetbegović podlo i uporno pokušava obmanuti nedavno rođene da je Srbija ratovala u BiH, čime želi poručiti da je BiH muslimanska i svi koji nisu muslimani su odnekud došli", izjavio je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

On je reagirao nakon što je Bakir Izetbegović izjavio da je Srbija razarala na Balkanu, kao i da nema gdje u posljednjih trideset godina nije pravila probleme.

Dodik je između ostalog kazao kako je tužno da predsjednik SDA nakon svega što su prošli narodi u BiH svom narodu spominje rat kao opciju, donosi Dnevni avaz u utorak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna javio se i Dodik Veleposlanstvo SAD-a nakon Izetbegovićeve izjave o prebrojavanju arsenala: "Šokirani smo i zaprepašteni"

Pročitajte i ovo Javna podrška Miloradu Dodiku građana RS neovisnost republike srpske? Dodik najavio nastavak planova secesije od BiH: "Svijet više nije isti, ništa nas neće zaustaviti"

"Nitko nije zaslužio takav teror od svojih političkih predstavnika, pa ni muslimani u BiH", zaključio je Dodik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene