Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasule je krhotine

VIDEO "U zraku sam vidjela projektil": Djevojka u Kijevu snimila trenutak napada, za dlaku izbjegla udar

Djevojka iz Kijeva za dlaku izbjegla eksploziju
Djevojka iz Kijeva za dlaku izbjegla eksploziju Foto: AFP PHOTO/ESN/VAIDOO/Screenshot
Djevojka iz Kijeva snimila je trenutak napada na glavni grad u Ukrajine. Raketni udar joj je bio toliko blizu da se na snimci vidi žarko crveno svjetlo nastalog plamena, a djevojku su zasule krhotine.

Od jutra traju žestoki ruski napadi na Ukrajinu, a društvenim mrežama šire se brojne snimke eksplozija i posljedica bombardiranja. Jedna od njih je i snimka djevojke koja je hodala ulicom te slučajno zabilježila raketni udar.

Pročitajte i ovo Tijekom javljanja uživo zabilježen napad na Kijev Raketiranje Kijeva VIDEO Trenutak užasa u javljanju uživo: Novinar BBC-ja svjedočio ruskom raketnom napadu

Pročitajte i ovo INA - 4 Uhićenja u Zagrebu VIDEO USKOK objavio detalje akcije: Uhićeno više osoba, muljali s plinom i prali novac, završen pretres

Djevojka je trenutak prije eksplozije rekla da je u zraku upravo vidjela projektil. Nekoliko sekundi kasnije došlo je do snažnog udara, koji joj je bio toliko blizu da se na snimci vidi žarko crveno svjetlo plamena, a nju su zasule krhotine. Ona se nakon snažne eksplozije primila za glavu te vidno potresena počela trčati i zatim gasi kameru.

Ruski napadi traju od ranog jutra, a eksplozije odjekuju u više ukrajinskih gradova. Najnovije vijesti o ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene