Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raketiranje Kijeva

VIDEO Trenutak užasa u javljanju uživo: Novinar BBC-ja svjedočio ruskom raketnom napadu

Tijekom javljanja uživo zabilježen napad na Kijev
Tijekom javljanja uživo zabilježen napad na Kijev Foto: Screenshot
Društvenim mrežama šire se snimke ruskog bombardiranja Ukrajine. Među njima je i snimka javljanja uživo iz Kijeva tijekom kojeg se mogao čuti dolazak projektila.

Ukrajinom odjekuju eksplozije kojima Rusija odgovara na napad na Krimski most. Jedna od njih zabilježena je tijekom javljanja uživo iz Kijeva.

Pročitajte i ovo INA - 4 Uhićenja u Zagrebu VIDEO USKOK objavio detalje akcije: Uhićeno više osoba, muljali s plinom i prali novac, završen pretres

Odande se dopisnik BBC-ja Hugo Bachega javljao uživo kada se čuo da dolazi još jedan projektil. Bachega se ubrzo sklonio, a prijenos iz Ukrajine naglo je prekinut.

Kijevski gradonačelnik Vitalj Kličko građanima ukrajinske prijestolnice poručio je da ostanu u skloništima. U ruskom raketiranju grada u ponedjeljak poginulo je nekoliko ljudi, objavile su hitne službe. Podaci o stradalima još se uvijek prikupljaju.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un na vojnoj taktičkoj vježbi - 3 vođa je sve nadgledao GALERIJA Nadrealne fotografije vojnih vježbi u Sjevernoj Koreji: Kim Jong Un u ležernom izdanju vodio ispaljivanje projektila

Najnovije vijesti o ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene