Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Prijedora na povratku iz škole napao je čopor pasa lutalica.


"Vraćala se kući iz škole, kraćim putem kojim inače prolazi dosta djece. Ima tu i mališana, male dječice kojoj se sutra, ne daj Bože, isto može dogoditi ako se nešto hitno ne poduzme. Uglavnom, moje dijete prvo je napao jedan pas, a onda je na nju krenuo čopor pasa lutalica. Pas ju je ugrizao za bedro, stražnjicu i stopalo i da nije naišao slučajni prolaznik, ne znam mu ni ime, tko zna šta bi bilo sa mojim djetetom", priča majka.

Vezani članci Psi u azilu Dumovec Hrvati su u posljednje dvije godine udomili ili kupili više od 120 tisuća pasa, ali postoji i druga strane medalje: "Probajte zamisliti da ste zadnja rupa na svirali" Slika nije dostupna Ona je hrvatska spasiteljica pasa lutalica: ''Ovo je moj svijet"

Djevojčica je uspjela pobjeći do željezničke stanice, gdje je po nju došao ujak, a priča kako je uspjela vidjeti i ženu koja je davala hranu psima, što navodno redovito čini, piše infoprijedor.ba

Ovo nije prvi put da psi lutalice napadaju ljude u ovom dijelu Prijedora. Slično je prošla i njezina susjeda, koju je dok se vraćala s posla napao isti čopor pasa.

Očajna majka kontaktirala je s komunalnim organima, a oni su joj kazali kako su upoznati sa slučajem te su već postavljali klopke za pse, no netko ih je uklonio. 

"Da se razumijemo, nikome nije u cilju da se pas ubije, pa ni meni. Vlasnik sam psa i ne bih voljela to ni jednom psu, ni bilo kojoj životinji, nigdje u svijetu, već samo da se taj problem riješi. Rekli su mi da te klopke koje su oni postavljali ne mogu pričiniti nikakvu štetu psu, ali da ih je netko uklonio", priča majka napadnute djevojčice. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju