Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Prijedoru

Djevojčicu na povratku iz škole napao čopor pasa: "Grizli su je za bedro, stražnjicu, stopalo..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Prijedora na povratku iz škole napao je čopor pasa lutalica.

"Vraćala se kući iz škole, kraćim putem kojim inače prolazi dosta djece. Ima tu i mališana, male dječice kojoj se sutra, ne daj Bože, isto može dogoditi ako se nešto hitno ne poduzme. Uglavnom, moje dijete prvo je napao jedan pas, a onda je na nju krenuo čopor pasa lutalica. Pas ju je ugrizao za bedro, stražnjicu i stopalo i da nije naišao slučajni prolaznik, ne znam mu ni ime, tko zna šta bi bilo sa mojim djetetom", priča majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Nezbrinuti psi u međimurskim romskim naseljima veliki problem: Svaki put nađemo novih tridesetak pasa Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama

Djevojčica je uspjela pobjeći do željezničke stanice, gdje je po nju došao ujak, a priča kako je uspjela vidjeti i ženu koja je davala hranu psima, što navodno redovito čini, piše infoprijedor.ba

Ovo nije prvi put da psi lutalice napadaju ljude u ovom dijelu Prijedora. Slično je prošla i njezina susjeda, koju je dok se vraćala s posla napao isti čopor pasa.

Očajna majka kontaktirala je s komunalnim organima, a oni su joj kazali kako su upoznati sa slučajem te su već postavljali klopke za pse, no netko ih je uklonio. 

"Da se razumijemo, nikome nije u cilju da se pas ubije, pa ni meni. Vlasnik sam psa i ne bih voljela to ni jednom psu, ni bilo kojoj životinji, nigdje u svijetu, već samo da se taj problem riješi. Rekli su mi da te klopke koje su oni postavljali ne mogu pričiniti nikakvu štetu psu, ali da ih je netko uklonio", priča majka napadnute djevojčice. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene