Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječi koje slamaju srce

Suze malene Vlade iz Mariupolja: "Ne želim umrijeti. Želim da sve ovo završi što prije. Probudila sam se zbog velike eksplozije..."

Iz Ukrajine cijeli dan stižu potresne snimke ljudi koji su u skloništima i na postajama podzemne željeznice dok traju borbe.

Broj mrtvih raste iz sata u sat i broji se u stotinama. Stanovnici misle da ih je Zapad ostavio na cjedilu. Građani Ukrajine se skrivaju u skloništima, stotine tisuća pred ratnim vihorom bježe prema zapadnim zemljama. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna! Slika nije dostupna 42. dan rata Putinove kćeri mogle bi se naći na udaru sankcija. Hakeri napali stranicu ruskog naftnog diva? Ostavili poruku koja se ruskom predsjedniku neće svidjeti

Sa sudbinama milijuna Ukrajinaca cijeli svijet suosjeća. No u moru tužnih prizora, neki su tužniji od drugih. Djevojčica Vlada iz grada Mariupolja ispričala kako je doživjela ratne strahote.

"Ne želim umrijeti. Želim da sve ovo završi što prije. Probudila sam se zbog velike eksplozije danas. Razumijem da je rat", rekla je uplakana djevojčica. 

Svi se nadaju da će najgora razaranja na europskom tlu od Drugog svjetskog rata završiti čim prije. No šteta je već sad nemjerljiva.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite OVDJE.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene