Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznao otmičara?

FOTO Dječaka (13) i psa oteli muškarci, majka ga pronašla pomoću aplikacije na mobitelu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U njemačkom gradu Aschersleben dvojica počinitelja otela su 13-godišnjeg dječaka i zalijepila ga za željeznu ogradu. Majka ga je pronašla pomoću GPS-a na mobitelu, a policija istražuje slučaj.

Fynn (13) otet je kada je šetao svog psa Rockyja u subotu 7. listopada. Dvojica počinitelja zgrabila su ga s leđa kada je pseći izmet stavljao u vrećicu i utovarila u prtljažnik zajedno sa psom, a potom su ga odvezli u park i ondje mu ljepilom zalijepili ruke na staru željeznu ogradu u Ascherslebenu.

Pročitajte i ovo Stjenice - 2 najezda u Rijeci Pošast koja je nekad bila rezervirana za siromašna i zapuštena mjesta sada se širi brže i lakše: "Svako malo me nešto svrbi"

Dječak se nije vratio kući na vrijeme, a kako ga njegova majka Melanie (39) nije uspjela kontaktirati, pratila je njegov GPS na mobitelu. Kada je otišla na lokaciju, pronašla ga je zalijepljena za ogradu.

Na društvenim mrežama podijelila je apel u kojem traži svjedoke.

Policija istražuje cijeli slučaj, a dječak je na ispitivanju rekao da je jednog počinitelja prepoznao. "Bio je to susjed iz našeg starog stana", dodao je. Majka je objasnila da se obitelj preselila zbog čestih svađa sa susjedima, piše njemački Bild.

Pročitajte i ovo Izraelski napadi na Gazu - 7 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Gaza na rubu kolapsa, oglasio se i Putin, a UN upozorava: "Brzina razvoja humanitarne krize stvara jezu u kostima''

Policija je pretražila i automobil susjeda s kojim obitelj nije u dobrim odnosima. Za Bild je rekao da je nevin. "Policija nas je zaustavila u subotu kada smo htjeli u Leipzig. Pretražili su prtljažnik, siguran sam da neće ništa pronaći", opisao je. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene