Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Po povratku iz škole kući, dvoje djece australskog bračnog para iz grada Adelaidea, zateklo je mrtve roditelje.


Policija je tijela bračnog para u njihovim tridesetim godinama, pronašla danas oko 14,30 sati po lokalnom vremenu, nakon dojave supruga u kojoj je priznao kako je ubio svoju partnericu. Policija je morala provaliti u kuću, a tamo su osim tijela ubijene supruge, pronašli i tijelo njezinog supruga.

Vezani članci Vatikan (Foto: AFP) Vatikan potvrdio da je protiv eutanazije, ali objašnjava kad treba prestati davati hranu i piće: ''Bog je jedini gospodar'' Otkrivena tajna Vincent Van Gogha - 6 Povjesničari sasvim slučajno otkrili tajnu staru 130 godina: "Ovo je nešto vrlo dirljivo, možemo se staviti u kožu tog nevjerojatnog slikara"

'Tretiramo ovaj događaj kao slučaj ubojstva i samoubojstva, no konačnu potvrdu dat će mrtvozornik', kazao je australskim medijima policijski narednik i glasnogovornik policije Mick Abbott. Djeca u trenutku odigravanja ove tragedije nisu bila kod kuće, već u školi, no po dolasku kući dočekalo ih je mnoštvo policajaca i vijest da su im roditelji mrtvi.

Prijatelj obitelji, koji se medijima predstavio samo kao Arun, kazao je kako je za tragediju saznao od prijatelja. Dodao je kako je neimenovani bračni par imigrirao iz Indije te da je ubijena supruga u Australiji već dvije godine i da je pohađala školu za medicinske sestre, prije nego li se zaposlila kao u domu za skrb starijih osoba. Njezin suprug u Australiju je, s njihovo dvoje djece, došao prije otprilike pet mjeseci.