Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obiteljska tragedija u Australiji

Djeca po povratku iz škole pronašla mrtve roditelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po povratku iz škole kući, dvoje djece australskog bračnog para iz grada Adelaidea, zateklo je mrtve roditelje.

Policija je tijela bračnog para u njihovim tridesetim godinama, pronašla danas oko 14,30 sati po lokalnom vremenu, nakon dojave supruga u kojoj je priznao kako je ubio svoju partnericu. Policija je morala provaliti u kuću, a tamo su osim tijela ubijene supruge, pronašli i tijelo njezinog supruga.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

'Tretiramo ovaj događaj kao slučaj ubojstva i samoubojstva, no konačnu potvrdu dat će mrtvozornik', kazao je australskim medijima policijski narednik i glasnogovornik policije Mick Abbott. Djeca u trenutku odigravanja ove tragedije nisu bila kod kuće, već u školi, no po dolasku kući dočekalo ih je mnoštvo policajaca i vijest da su im roditelji mrtvi.

Prijatelj obitelji, koji se medijima predstavio samo kao Arun, kazao je kako je za tragediju saznao od prijatelja. Dodao je kako je neimenovani bračni par imigrirao iz Indije te da je ubijena supruga u Australiji već dvije godine i da je pohađala školu za medicinske sestre, prije nego li se zaposlila kao u domu za skrb starijih osoba. Njezin suprug u Australiju je, s njihovo dvoje djece, došao prije otprilike pet mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene