Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio odvjetnik

Dio Bad Blue Boysa izlazi na slobodu, ovo su uvjeti njihova puštanja

Boysi na sudu u Ateni
Boysi na sudu u Ateni Foto: Ranko Suvar/Cropix
Grčke vlasti donijele su odluku o puštanju na slobodu uz jamčevinu dijela navijača zagrebačkog Dinama, izvijestili su u petak grčki mediji, a Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da se radi o njih 35.

Za dio Bad Blue Boysa ukinut je istražni zatvor te bi nakon što plate jamčevinu trebali izići na slobodu. Odvjetnik Athanasios Kaimenakis potvrdio je za Dnevnik Nove TV ukidanje istražnog zatvora. 

Neslužbeno, odluka o ukidanju istražnog zatvora donesena je za 35 BBB-ovaca, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Pročitajte i ovo Narkobande u Švedskoj - 4 Donosi Provjereno Zemlja iz snova postala je pakao! Danju i noću odjekuju pucnjevi, djeca izvršavaju ubojstva: "Dobiju dvije-tri godine u domu, a ostane im 10.000 eura"

Zatvor će navijači napustiti najranije u ponedjeljak, odnosno kada prikupe jamčevinu.

Nakon uplate i izlaska iz zatvora navijači će imati osiguran transfer do zračne luke u organizaciji veleposlanstva, doznaje se. 

U grčkim zatvorima nalaze se 102 člana navijačke skupine od kolovoza zbog sudjelovanja u sukobu s navijačima grčkog AEK-a u kojima je poginuo jedan navijač atenskog kluba.

Posljednji dana svi osumnjičeni bili su ispitani na grčkim sudovima i odbacili su krivnju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene