Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROFESIONALNI UBOJICE

Mafijaški obračun u Beogradu: Ubijen kum vođe zemunskog klana, izrešetala ga dvojica na motorima

Mafijaški obračun u Beogradu (Screenshot: Blic.rs)
Mafijaški obračun u Beogradu (Screenshot: Blic.rs)
Beograd je sinoć bio središte pravog mafijaškog obračuna u kojem je ubijen Dragoslav Miloradović, kum vođe zemunskog klana Luke Bojovića. Dragoslav Miloradović (43) ubijen je dok je razgovarao mobilnim telefonom. Dvojica muškaraca na motoru, koja su na glavama nosili kacige, oko 20:30 u Višnjičkoj ulici na Karaburmi ispalila su smrtonosne hice u Miloradovića, vlasnika autopraonice, dok mu je pažnja bila skrenuta pozivom na mobitel.

Kako piše Blic, detalji ubojstva u beogradskom naselju Karaburma upućuju da je likvidacija djelo dobro organiziranih i iskusnih, profesionalnih ubojica.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Ubojice vlasnika autopraonice od ranije poznatog policiji po kaznenim prijavama za krivotvorenje dokumenata i nedozvoljeno nošenje oružja pobrinule su se što bolje zametnuti tragove.

Tijekom ubojstva i bijega na motoru nosili su kacige pa tako unatoč snimkama sigurnosnih kamera vjerojatno neće moći biti identificirani. Motor na kojem su pobjegli iz inozemstva je te su na njemu bile ukradene tablice. Blic neslužbeno saznaje kako je motor nedugo nakon ubojstva pronađen zapaljen.

Čahure nađene na mjestu ubojstva bit će analizirane na tragove ljudskog DNK-a kako bi se eventualno otkrilo tko je rukovao municijom korištenom u smrtonosnoj zasjedi.

Prve neslužbene  informacije s mjesta ubojstva ukazuju na to da su napadači pucali na Miloradovića u trenutku kada mu je zazvonio mobitel. Zasad je nepoznato jesu li ubojice same pozvale Miloradovića kako bi mu omele pažnju ili su samo iskoristile pogodan trenutak kad se javio na poziv neke treće, nepovezane osobe.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene