Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U SUSJEDSTVU

Brutalno pretukao ženu: Davio je i udarao u trbuh, a ona je u šestom mjesecu trudnoće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
41-godišnji muškarac priveden je nakon što je u petak brutalno pretukao svoju trudnu suprugu. 28-godišnja žena u šestom je mjesecu trudnoće, pružena joj je liječnička pomoć, još se ne zna stanje djeteta.

Muškarac (41) priveden i optužen je za obiteljsko nasilje nakon što je petak oko 18 sati u Donjem Stajevcu kod Trgovišta u Srbiji brutalno pretukao suprugu J.T. (28), koja je u šestom mjesecu trudnoće.

"Nakon kraće svađe prvo ju je zgrabio rukama i davio, a potom ju gurnuo te udario šakom u trbuh" izvijestilo je tužiteljstvo u Vranju, a prenosi Nova.rs. Žena je u šestom je mjesecu trudnoće, a sve se odvijalo u njhovoj obiteljskoj kući.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje Sve prijavljeno policiji Šokantan slučaj vršnjačkog nasilja u Zagrebu: "Mog su sina štrikom povlačili za vrat na školskom igralištu, mogli su ga zadaviti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna stravičan zločin Izbola muža na spavanju pa ga razrezala motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete

Prema riječima prvih susjeda, muškarac je bio je jako ljubomoran.

"Znate kako, razlika je u godinama pa je non-stop bio ljubomoran. Jučer su se posvađali pa ju je pretukao. Policija je brzo došla" rekli su očevici brutalnog događaja.

Počinitelj je trenutno u pritvoru i čeka ga saslušanje u Državnom odvjetništvu u Vranju. Ne zna se kakvo je stanje pretučene trudnice i bebe. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene