Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošli poligraf

Cure jezivi detalji ubojstva koje je zgrozilo regiju: Osumnjičeni rođak ispitan u policiji, za sve je pokušao okriviti vlastite sinove?

Otkriva se sve više detalja o ubojstvu obitelji Đokić. Zbog sumnje da je povezan s ubojstvom uhićen je rođak obitelji, a srbijanski mediji pišu da je upravo on najprije ubio Lidiju (25) i Gordanu (56), a Gorana (57) natjerao da gleda ubojstva pa ubio i njega.

Rođak obitelji Đokić uhićen je zbog sumnje da je povezan s trostrukim ubojstvom obitelji koje je zgrozilo regiju.

U javnosti se počinje sve više jezivih detalja o brutalnom ubojstvu Gorana (57), Gordana (56) i Lidije (25). Kako navodi Blic, policija sumnja da je uhićeni rođak kobne noći presreo Đokiće na skuteru u Aleksincu i ubio ih hicima iz pištolja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj koji je zaprepastio regiju Zbog monstruoznog ubojstva obitelji Đokić uhićen njihov rođak: Policija kod njega pronašla i značajnu količinu novca, a jedan detalj posebno čudi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Brutalno ubojstvo u Srbiji: Cure detalji istrage o spaljenim tijelima obitelji Đokić, policija traga za predmetom u kojemu su bile stotine tisuća eura

Najprije je, sumnja se, s dva hica ubio Gordanu Đokić, a potom je likvidirao Lidiju i na kraju Gorana. Tijela je polio benzinom, koji je ranije donio na to mjesto i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tijela izgorjela do neprepoznatljivosti, sumnja se da ih je odvukao do šiblja i prekrio granama, objavio je Blic.

Osumnjičeni je rođak saslušan u policiji, a kako doznaje Blic, za monstruozan je zločin okrivio svoju dvojicu sinova. Obojica sinova, kao i supruga osumnjičenog, ispitani su i svi su prošli poligrafsko testiranje.

Srbijanski mediji pišu i da je rođak često prao automobil ubijenog Gorana jer, navodi Blic, nije vjerovao radnicima u autopraonicama zbog sefova koje je krio u automobilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene