Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj koji je zaprepastio regiju

Zbog monstruoznog ubojstva obitelji Đokić uhićen njihov rođak: Policija kod njega pronašla i značajnu količinu novca, a jedan detalj posebno čudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba uhićena je u četvrtak zbog sumnje da je povezana s trostrukim ubojstvom obitelji Đokić koje je zgrozilo regiju.

"Ubojstvo obitelji Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano", kazao je srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin te dodao kako su uspjeli doći do jedne osobe za koju sumnjaju da je "sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić".

Pročitajte i ovo Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog stravičnog ubojstva. 

Uhićenom je određeno zadržavanje od 48 sati, a policija nastavlja istragu. Srbijanski mediji pišu kako je uhićeni rođak obitelji Đokić. Kako piše Nova.rs, čudi činjenica da je uhićeni rođak obitelji Đokić čak prošao i poligrafsko testiranje.

Podsjetimo, obdukcijom tijela obitelji Đokić otkriveno je da su ubijeni iz vatrenog oružja, a njihova su tijela potom spaljena i prekrivena granjem kod sela Tešica u Srbiji. Ispitano je nekoliko osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene