Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo!

Beba preživjela živa zakopana, roditelji mislili da je mrtvorođena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novorođena beba čudom je preživjela nakon što su je roditelji pokopali u zemlju, misleći da je mrtvorođena.

Neimenovana beba rođena je u kineskoj provinciji Liaoning, a njezina majka Lu Xiaojun je vjerovala da je tek bila u 4. mjesecu trudnoće kad je rodila. Lu je zapravo bila u 6. mjesecu trudnoće, a rodila je nakon što je osjetila oštru bol u trbuhu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rođen s rijetkom i opakom bolesti FOTO Ovaj dječak nikada neće zaplakati! Slika nije dostupna MEGALOMANSKI PROJEKT Gradit će se NAJDUŽI morski tunel na svijetu, evo koliko će biti dug

Za kćer koju je rodila mislila je da je mrtvorođena, a suprug He Yong koji se tek vratio kući s posla, zatekao ju je u lokvi krvi, prenosi Mirror.

Na putu do bolnice, suprug je rekao ekipi hitne pomoći da nema smisla provjeravati je li beba živa, no kad su mu liječnici rekli da mu je novorođena kći možda živa, pojurio je kući.

Kad je stigao, shvatio je da mu je svekrva već pokopala novorođenu kćer u tlo pa ju je brže-bolje iskopao i zatekao je da diše. Hitno je prebačena u bolnicu gdje joj je život spašen.

Ipak, morali su je otpusititi iz bolnice, jer obitelj nije mogla pokriti liječnički račun i daljnju liječničku njegu. He je jedini u obitelji koji ima posao.

Nakon što su kineski mediji prenijeli ovu nevjerojatnu vijest, prikupljene su donacije kako bi se beba vratila u bolnicu i inkubator. Priča je nakon svega završila sretno po obitelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene