Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za njih je "zainteresiran"

VIDEO Čečenski vođa zaprijetio Poljskoj: "U šest sekundi ćemo vam pokazati za što smo sposobni"

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov Foto: Afp
Vođa Čečena objavio je prijeteću poruku Poljskoj.

Ramzan Kadirov, vođa Čečena objavio je na Telegram kanalu snimku na kojoj je poslao poruku Poljskoj. Ili bolje reći - zaprijetio Poljskoj.

"Ukrajinsko pitanje je riješeno, ja sam zainteresiran za Poljsku. Što oni pokušavaju postići? Nakon Ukrajine, ako dobijemo zapovijed, u šest sekundi ćemo vam pokazati za što smo sposobni. Bilo bi vam bolje da vratite svoje oružje i svoje plaćenike", poručio im je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "nema smisla dalje analizirati" Medvedev opleo po talijanskom mirovnom planu: "Neće se osjećati sigurno čak ni u podzemnim bunkerima"

Pročitajte i ovo George Soros treba što prije pobijediti putina Zastrašujuća izjava poznatog milijardera i filantropa: "Ruska invazija na Ukrajinu mogla bi biti početak Trećeg svjetskog rata"

 

 

Naveo je i da bi im bilo bolje da mole službeni oprost za ono što su učinili ruskom veleposlaniku. Podsjetimo, veleposlanik je u Poljskoj 9. svibnja zaliven crvenom bojom i verbalno su ga napali proukrajinski prosvjednici u prigodi proslave obljetnice završetka Drugog svjetskog rata koja se održavala u Varšavi.

"Mi to nećemo samo ignorirati, imajte to na umu", dodao je.

Više o ratu u Ukrajini čitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene