Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FBI otvorio istragu

SAD: Carinici se razboljeli pregledavajući paket

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke vlasti istražuju što se nalazilo u paketu nakon čijeg su se pregleda razboljela dva carinika u međunarodnoj zračnoj luci JFK.

Nakon pregleda paketa u zračnoj luci JFK u New Yorku, razboljela su se dva carinika. Paket je potom podvrgnut detaljnom istraživanju kako bi se ustvrdilo što se u njemu zapravo nalazilo, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

>> VIDEO Eksplodirao paket u Atlanti, opečen mladić (23)

U paketu se u tragovima, kako se neslužbeno doznaje, moguće nalazio nervni plin, ali za potvrdu toga, potrebno je provesti još neke testove.

Iz FBI-a su izvijestili kako je u zračnu luku upućen tim istražitelja, ali su odbili komentirati što se nalazilo u spornom paketu. Rečeno je tek kako je istraga u tijeku.

Carinici koji su se razboljeli ubrzo su se oporavili. Međutim, nije poznato kako je točno, još uvijen neutvrđena supstanca, djelovala na njihovo zdravlje.

Navodno su se u paketu nalazila sredstva za odstranjivanje laka za nokte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene