Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija blokirala područje

VIDEO Eksplodirao paket u Atlanti, opečen mladić (23)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 23-godišnjak zadobio opekline nakon što je eksplodirao paket koji je otvorio u američkom gradu Atlanti. Zasad nije jasno što je točno bilo u paketu ni odakle je stigao.

Nešto poslije 15 sati po lokalnom vremenu u jugoistočnom dijelu Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji, 23-godišnji je mladić otvorio paket koji je eksplodirao. Kako javlja AJC, mladić je zadobio opekline od struka naniže.

Pročitajte i ovo Ilustracija PANIKA U BOSTONU Eksplozija na sveučilištu, ima i ozlijeđenih: Otkazana nastava, policija pozvala građane da prijave sumnjive pakete Slika nije dostupna 'Krv je bila posvuda' Užas i vriskovi: Dramatična svjedočanstva preživjelih

>> Obama: Eksplozije u Bostonu su teroristički čin, Amerikanci neće dopustiti da ih netko terorizira

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci, policija te posebna ekipa pirotehničara. Do eksplozije je došlo u jednoj trgovini u kojoj je mladić zaposlen.

Zasad nema informacija odakle je pošiljka stigla ni što je zapravo eksplodiralo. Ulica u kojoj se sve dogodilo je zbog očevida bila zatvorena.

Nema nikakvih informacija da bi današnji incident u Atlanti na bilo kakav način mogao biti povezan s jučerašnjim napadom na Bostonski maraton.

CBS Atlanta 46

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene