Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napisao ga u hotelskoj sobi

Blic objavio pismo huligana djevojci: "Imam opasan, vrlo opasan dan. Dobit ću možda malo batina, ali ću ih dati više, puno više"

Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP)
Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Foto: Afp
Pojavio se novi dokaz o namjeri sudjelovanja hrvatskih huligana u neredima na prošlotjednom beogradskom derbiju između Partizana i Zvezde. Beogradski list Blic objavio je pismo huligana kao "neoboriv dokaz".

U hotelskoj sobi jednog od hrvatskih huligana, koji su došli u Beograd s namjerom sudjelovanja u neredima i tučnjavi na stadionu, pronađeno je pismo. Kako piše Blic, pismo je napisao najmlađi od šestorice hrvatskih huligana Ivan Ronald Mišković (18) i namijenio ga je svojoj djevojci.

Pročitajte i ovo Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore Huligani pretučeni u sukobu s Grobarima (Foto: AFP) Grmili na njih Nova jeziva snimka nereda u Beogradu: Policija pretučene huligane koji teturaju i padaju nije mogla niti postrojiti

Mišković je pismo napisao na listu papira s bloka u hotelskoj sobi, a lokalna policija i tužiteljstvo nakon analize sadržaja pisma došli su do zaključka da ga je napisao iz straha za vlastiti život. Djevojci se u pismu obraća s "Ljube".

"Imam opasan, vrlo opasan dan, zato ti i pišem jer tko zna kako će biti. Dobit ću možda malo batina, ali ću ih dati više, puno više", napisao je djevojci u pismu Mišković.

On u pismu dalje pojašnjava, piše Blic, kako njih 150 ide u tučnjavu s njih 600 s druge strane. "Malo se brinem, ali ne odustajem", napisao je Mišković.

U konačnici, policija je pismo pronašla na stoliću u hotelskoj sobi, neposlano.

Šestorica hrvatskih huligana u Beograd su stigla dva dana prije izazivanja nereda, za koje mediji pišu da im je netko platio i 10.000 eura za izazivanje tih nereda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene