Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Incident u Londonu: Prosvjednik izletio pred Jaguar s britanskim premijerom i izazvao sudar

Pred skupocjeni Jaguar u kojem je bio britanski premijer Boris Johnson izletio je prosvjednik, nakon čega je na automobil naletjelo vozilo osiguranja i oštetilo ga. U incidentu nitko nije ozlijeđen.

Kurdski prosvjednik izletio je danas u Londonu pred automobil britanskog premijera Borisa Johnsona u trenutku dok je izlazio iz kruga parlamenta. Jaguar u kojem je bio Johnson naglo je zakočio, nakon čega se u njega zabilo vozilo osiguranja, veliki Range Rover.

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Prosvjednik je bio u skupini koja je ispred parlamenta u Westminsteru demonstrirala zbog turske vojne operacije na sjeveru Iraka, i iskoristio je priliku kad se pojavio konvoj s premijerom, koji je napuštao paralament nakon današnje rasprave. Nitko nije ozlijeđen, a prosvjednika je odmah odvela policija. 

Jaguar s premijerom Johnsonom, vrijedan 54 tisuće funti, odmah je napustio mjesto nesreće, piše Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene