Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zločesti Commander

Predsjednikov pas ugrizao agente čak 24 puta

Bidenov pas Commander
Bidenov pas Commander Foto: Afp
Pas američkog predsjednika Joea Bidena, američki ovčar Commander, najmanje je 24 puta ugrizao agente tajne službe tijekom razdoblja od devet mjeseci.

Najmanje 24 puta njemački ovčar američkog predsjednika Joea Bidena ugrizao je agente američke tajne službe, pokazuju novija izvješća.

U dokumentima koji su objavljeni na internetu stoji da je Commander ugrizao najmanje 24 puta u razdoblju između listopada 2022. godine i srpnja 2023. godine. Ugrizao je ljude za zglob, podlakticu, lakat, struk, prsa, bedro i rame.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važno za roditelje Počeli upisi u prvi razred: Prvi put su online, samo je jedan grad izuzetak

Točan broj ugriza nije poznat jer se ti podaci odnose samo na pripadnike tajne službe, ali ne i one koji rade u Bijeloj kući ili na drugim lokacijama.

Pročitajte i ovo Potres pogodio jug Hrvatske Jači nego prethodni Još jedan potres udario na jugu Hrvatske: ''Dobro je zatreslo!''

Pas Commander uklonjen je iz Bijele kuće još u listopadu prošle godine nakon što je više puta ugrizao jednog agenta, koji je zatim potražio liječničku pomoć, piše BBC.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene