Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema riječima liječnika Berlusconijevog liječnika, talijanskom premijeru je lošije nego što su to liječnici ranije tijekom dana najavljivali.


Epilog napada 42-godišnjeg Massima Tartaglie na Silvija Berlusconija, jest slomljen nos, gubitak dva zuba i čak pola litre krvi, a sam talijanski premijer kaže da je pravo čudo kako ga luđak nije oslijepio teškim metalno-mramornim predmetom. Tartaglia je policiji rekao kako izrazito mrzi Berlusconija, a policija nema zabilježen nikakav kriminalni dosje o njemu.

>> VIDEO: Berlusconi će se od napada oporavljati tjednima

Vezani članci Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP) Pucnjava u sjedištu CIA-e, napadač ranjen Napad na djecu, ilustracija (Foto: AFP) 1 Napad na dječji vrtić: Muškarac nožem ubio dvoje djece i ozlijedio 16 osoba, među njima djeca i odgojiteljice

>> Napolitano smiruje Talijane

Međutim, Alberto Zangrillo, kazao je kako su Berlusconijeve ozljede ipak ozbiljnije te da je jedva uspio nešto pojesti. 'Zatekao sam ga potresenog, ogorčenog i izgledao je kao da ga je netko probudio iz vrlo ružnog sna. Izgledao je shrvan', rekao je Zangrillo. kako trenutno stvari stoje, Berlusconi neće neće prisustvovati, summitu klimatskih promjena u Kopenhagenu ovaj tjedan.