Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši talijanski premijer i medijski magnat Silvio Berlusconi počeo je odsluženje kazne zbog porezne prijevare.


Odlukom suda sljedećih godinu dana svaki tjedan četiri sata bivši talijanski premijer i medijski magnat Silvio Berlusconi provodit će u Centru za oboljele od Alzheimerove bolesti kod Milana, zbog služenja kazne zbog porezne prijevare. Berlusconi tvrdi da je proučavao terapije za bolest kako bi bolje pomogao pacijentima. Njegov dolazak u centar izazvao je golem interes medija.

Berlusconi izazvao mučninu kandidati za predsjednika Europske komisije!

Vezani članci Provjereno: Slučaj silovanja pasa - 2 Hoće li i kada osuđeni silovatelj pasa iza rešetaka? Detalji monstruoznog slučaja: "Gnjusno, izaziva povraćanje'' Aleksandar Vučić Vučić: ''Hrvatski mediji imaju politički nalog za napad na mene. Razlog je rast Srbije''

'Ja sam volonter u ovoj ustanovi. Mislim da je sva ova pozornost oko Berlusconijevog dolaska prenapuhana. On ne dolazi ovamo zato što želi pomoći ljudima pogođenima Alzheimerovom bolešću, on je tu jer je prisiljen doći', rekao je jedan od volontera u centru.

'Mislim da je to velika farsa. Nije trebalo privući toliko medijske pozornosti, toliko policije koja jamči red i sva ta uludo potrošena energija. Mogli smo živjeti i bez ovoga'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook