Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo odsluživati kaznu

Berlusconi u centru za oboljele od Alzheimera, volonteri nezadovoljni: 'To je farsa, on je tu zato što je prisiljen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski premijer i medijski magnat Silvio Berlusconi počeo je odsluženje kazne zbog porezne prijevare.

Odlukom suda sljedećih godinu dana svaki tjedan četiri sata bivši talijanski premijer i medijski magnat Silvio Berlusconi provodit će u Centru za oboljele od Alzheimerove bolesti kod Milana, zbog služenja kazne zbog porezne prijevare. Berlusconi tvrdi da je proučavao terapije za bolest kako bi bolje pomogao pacijentima. Njegov dolazak u centar izazvao je golem interes medija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Berlusconi izazvao mučninu kandidati za predsjednika Europske komisije!

'Ja sam volonter u ovoj ustanovi. Mislim da je sva ova pozornost oko Berlusconijevog dolaska prenapuhana. On ne dolazi ovamo zato što želi pomoći ljudima pogođenima Alzheimerovom bolešću, on je tu jer je prisiljen doći', rekao je jedan od volontera u centru.

'Mislim da je to velika farsa. Nije trebalo privući toliko medijske pozornosti, toliko policije koja jamči red i sva ta uludo potrošena energija. Mogli smo živjeti i bez ovoga'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene