Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Berlusconi hospitaliziran zbog srčanih smetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji talijanski premijer Silvio Berlusconi izgubio je svijest dok je u nedjelju držao govor i liječnici su mu dijagnosticirali manji srčani problem što je potaknulo nagađanja o njegovoj političkoj budućnosti.

Berlusconija su od pada spasili njegovi suradnici i položili ga na pod zatvorenih očiju i bez svijesti. Problem je nastupio dok je držao završni govor na sastanku svojih mladih sljedbenika iz desnoga političkoga centra u toskanskim toplicama Montecatini.

Pročitajte i ovo Joe Biden rutinska kontrola "Možda misle da izgledam premlado": Biden išao na sistematski Naručivanje kod doktora Imaš pravo, ostvari ga "Pa ne naručujem se na frizuru, trebam liječničku pomoć": Mnogi pacijenti sve nezadovoljniji praksom doktora opće medicine, evo što učiniti

Poslije je Berlusconi novinarima ispred svoje vile rekao da ide u milansku bolnicu San Raffaele gdje će prenoćiti.

- Našli su nešto na elektrokardiogramu, nekakve nepravilne otkucaje srca, pa žele da 24 sata ostanem na promatranju, rekao je Berlusconi koji je devedesetih pobijedio rak prostate.

Bivši premijer i najbogatiji čovjek Italije prošli je tjedan bio na
suđenju, optužen za pronevjere u medijskoj kući Mediasetu. 

Otkako je od 1994. ušao u politiku, stalno sudjeluje u raznim pravnim bitkama. U najnovijem slučaju opovrgava svaku krivnju.

Njegov liječnik Umberto Scarpagnini rekao je odmah nakon što se Berlusconi onesvijestio da je to bilo na "nekoliko trenutaka, zbog velikog umora i izuzetne vrućine".

Kako bi pokazao da Berlusconiju ne manjka duha, njegov je
glasnogovornik Paolo Bonaiuti prije odlaska iz toplica Montecatini rekao da je Berlusconija ondje pregledao kardiolog duge brade.

- Kad ga je Berlusconi vidio, rekao je: Bože, Bin Laden!, rekao je Bonaiuti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene