Zoran Milanović na samitu NATO-a
Zoran Milanović na samitu NATO-a Foto: Afp

Belgijski satirični list Le Chou News objavio je fotografiju predsjednika Milanovića koji je, čini se, ostao sam na susretu svjetskih čelnika zemalja članica NATO-a U Madridu. Uz fotografiju su objavili i zanimljiv komentar.


Belgijski satirički novinari našalili su se na račun hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, koji boravi u Madridu na samitu NATO-a. Novinari su Milanovića uhvatili u trenutku kad je stajao sam u blizini Emmanuela Macrona, Joe Bidena i danske premijerke Mette Frederiksen, ali činilo se da je ostao sam u pozadini.

Vladimir Putin Putin zaprijetio Finskoj i Švedskoj: "Ako se tamo razmjeste vojni kontingenti, mi ćemo morati odgovoriti istom mjerom"

Predsjednik Zoran Milanović na samitu NATO-a Milanović na samitu NATO-a: ''Moj interes je Hrvatska... Ovo je konflikt koji prijeti svakim danom sve više i više da se prelije''

Fotografiju su objavili uz komentar "Nitko ne želi pričati s ludim hrvatskim predsjednikom".

 

 

Ispod objave fotografije na profilu Le Chou News na Twitteru bilo je zanimljivih komentara, koji su uglavnom branili predsjednika: "Zato sam i ponosan na njega" ili "Dakle ako stoji sam, onda je lud, a ako je s grupom luđaka, onda je normalan?", "Ni oni oko njega nisu baš pametni" i slično, ali bilo je i onih koji su prihvatili humor, "Možda je pao je s oklopnog vozila" ili "Zoka se taman vratio s WC-a".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju