Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon Bidenove večere

VIDEO Predsjednik u šoku: Auto se zabio u njegovu kolonu! Naoružani agenti odmah krenuli u akciju

Aktualno Galerija Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 2 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 2 Foto: Afp Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 4 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 4 Foto: Afp Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 3 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 3 Foto: Afp Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 5 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 5 Foto: Afp +0 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 1 Galerija 1/5 >>
Nakon što se limuzinom zabio u predsjedničku kolonu vozila, agenti su okružili vozača te mu zapovjedili da podigne ruke u zrak.

Neobičan događaj iznenadio je u nedjelju navečer Joea Bidena i prvu damu Jill Biden. Naime, kad su nakon večere s osobljem izlazili iz predizbornog stožera u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, jedan automobil zabio se u crni SUV koji je bio dio predsjedničke kolone vozila.

Dogodilo se to u trenutku kad je Jill Biden novinarima poželjela sretne praznike. Začuo se prasak nakon sudara automobila, a događaj je šokirao američkog predsjednika, koji je zastao i pogledao prema raskrižju na kojem se sve dogodilo.

Pročitajte i ovo Izbori u Srbiji - 8 TRIJUMF ILI KRAĐA? Potvrđena Vučićeva pobjeda, vođa oporbe otvoreno: "Nismo pokradeni mi, nego građani. Evo gdje smo pogriješili...""

Vozač koji je uzrokovao nesreću u limuzini s tablicama Delawarea nastavio je voziti, no agenti su ga ubrzo okružili te pod prijetnjom oružjem zapovjedili da podigne ruke u zrak.

Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 2 Autom se zabio u Bidenovu kolonu vozila - 3 (Foto: Afp)

Ujedno, čim se sudar dogodio, agenti su Bidena i prvu damu odmah odvezli s mjesta događaja. U sudaru nitko nije ozlijeđen, a identitet vozača limuzine još nije objavljen. Također, iz Bijele kuće još nisu komentirali spomenuti događaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene