Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priznala krivnju

Majka ostavila 16-mjesečnu kćer samu i otišla na odmor, dijete umrlo u strašnim mukama: "Sve je bilo puno izmeta i urina"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Amerikanka koja je ostavila 16-mjesečnu kćer samu deset dana i otišla na odmor priznala je krivnju za teško ubojstvo.

Majka iz Ohija (32) priznala je krivnju za ubojstvo djeteta, nakon što je 16-mjesečnu kćer ostavila samu kod kuće čak deset dana kako bi otišla na odmor.

"Kristel Candelario ostavila je 6. lipnja 2023. svoju malenu kćer Jailyn Candelario samu i bez nadzora. Kući se nije vratila do 16. lipnja", rekao je okružni tužitelj Michael C. O'Malley, a prenosi NBC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati

Kada se nakon putovanja u Detroit i Portoriko vratila kući u Cleveland, vidjela je da njezina kći ne reagira i nazvala policiju. Vlasti navode da je djetetov vrtić bio pun prljavih prekrivača, natopljenih urinom i izmetom.

Kada su djelatnici hitne pomoći stigli na mjesto događaja, utvrdili su da je beba umrla.

"Bila je ekstremno dehidrirana", navodi policija.

Candelario se izjasnila krivom za teško ubojstvo. Kazna će joj biti izrečena 18. ožujka, a mogla bi dobiti doživotni zatvor. Zasad nije poznato zašto majka nije nekoga zamolila da joj pričuva dijete dok je na putu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin novi sukob na pomolu? Institut za rat upozorava: Rusi se pripremaju za rat protiv još jedne zemlje?

Prijateljica obitelji prošle je godine kazala za News5 Cleveland da to nije bio prvi put da je Candelario ostavila kćerkicu samu kod kuće:

"Stalno smo joj govorili da je ne ostavlja samu. Ne samo ja nego i moja poznanica koja živi preko puta."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene