Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Valovi od dva metra

VIDEO Ne bježe svi od uragana: Neki su se i okupali

Kupači na Floridi
Kupači na Floridi Foto: twitter/ZachCovey
Valovi su bili dva metra, a vjetar je puhao snagom od 177 kilometara na sat kad je uragan Ian pogodio Floridu. No, neki su se i okupali.

U trenutku kad je uragan Ian četvrte kategorije pogodio jugozapadnu obalu Floride, umjesto da se sklone na sigurno, jedna skupina mladića odlučila se okupati u podivljalom moru.

Snimka trojce mladića koji izazivaju sreću na plaži obalnog grada Fort Myers, proširila se društvenim mrežama. Prognostičari su najavili valove do dva metra u trenutku dolaska uragana.

 

Pročitajte i ovo Uragan Ian Uragan Ian VIDEO/FOTO Biden proglasio veliku katastrofu zbog uragana: Razorni vjetar čupao prometne znakove, bujica nosila automobile

Pročitajte i ovo Uragan Ian na Floridi ČETVRTA KATEGORIJA VIDEO Uragan Ian silovito se obrušio na Floridu, domovi gotovo potpuno potopljeni: "Ovo je oluja o kojoj ćemo razgovarati još puno godina"

Lokalne vlasti izdale su u srijedu naredbu za evakuaciju cijelog područja i pozvale stanovnike da se sklone na sigurno. No mnogi od njih oglušili su se na taj poziv i ostali su u kasnije poplavljenim i oštećenim kućama. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene